Резултати
еНаука >
Резултати >
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Traditional and Industrial Smoked Beef and Pork Ham from Serbia
Назив: | Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Traditional and Industrial Smoked Beef and Pork Ham from Serbia | Аутори: | Djinović, Jasna; Popović, Aleksandar R. ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | European Food Research and Technology | ISSN: | 1438-2377![]() ![]() |
Издавач: | Springer Verlag | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 227 br. 4 str. 1191-1198 | DOI: | 10.1007/s00217-008-0836-8 | WoS-ID: | 000257371600027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-46949101214 | URI: | http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5071 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346673 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025234869#izum.si |
Пројекат: | Geohemijska ispitivanja u funkciji pronalaženja novih ležišta fosilnih goriva i zaštite životne sredine (RS-146008) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.