Резултати

еНаука >  Резултати >  Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Traditional and Industrial Smoked Beef and Pork Ham from Serbia
Назив: Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Traditional and Industrial Smoked Beef and Pork Ham from Serbia
Аутори: Djinović, Jasna; Popović, Aleksandar R.  ; Jira, Wolfgang
Година: 2008
Публикација: European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer Verlag
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 227 br. 4 str. 1191-1198
DOI: 10.1007/s00217-008-0836-8
WoS-ID: 000257371600027
Scopus-ID: 2-s2.0-46949101214
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5071
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346673
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025234869#izum.si
Пројекат: Geohemijska ispitivanja u funkciji pronalaženja novih ležišta fosilnih goriva i zaštite životne sredine (RS-146008)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
22
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.