Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of phenolic compounds in tincture of edible Nepeta nuda: development of antimicrobial mouthwash.
Назив: Characterization of phenolic compounds in tincture of edible Nepeta nuda: development of antimicrobial mouthwash.
Аутори: Ivanov, Marija  ; Dias, Maria Inês; Stojković, Dejan  ; Barros, Lillian; Bukvički, Danka  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Soković, Marina  
Година: 2018
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 10 str. 5417-5425
DOI: 10.1039/c8fo01466c
WoS-ID: 000447780400035
Scopus-ID: 2-s2.0-85055078312
PMID: 30280149
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/346848
http://xlink.rsc.org/?DOI=C8FO01466C
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/3164
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2710
URL: http://xlink.rsc.org/?DOI=C8FO01466C
Пројекат: Karakterizacija i primena metabolita gljiva i utvrđivanje potencijala novih biofungicida (RS-173032)
Mikromorfološka, fitohemijska i molekularna istraživanja biljaka - sistematski, ekološki i primenljivi aspekti (RS-173029)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

31
SCOPUSTM
18
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.