Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach
Назив: | Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach | Аутори: | Djekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | LWT-Food Science and Technology | ISSN: | 0023-6438![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 94 str. 64-72 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2018.04.029 | WoS-ID: | 000434902300010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85046513917 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4795 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347034 |
Пројекат: | European Community's Horizon 2020, Call - Faster Upcoming Technology Uptake Relevant for the Environment in FOOds Drying "FUTURE-FOOD" [H2020-SFS-2014-2] | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.