Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach
Назив: Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approach
Аутори: Djekić, Ilija  ; Tomić, Nikola  ; Bourdoux, Simeon; Spilimbergo, Sara; Šmigić, Nada  ; Udovički, Božidar  ; Hofland, Gerard; Devlieghere, Frank; Rajković, Andreja  
Година: 2018
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 94 str. 64-72
DOI: 10.1016/j.lwt.2018.04.029
WoS-ID: 000434902300010
Scopus-ID: 2-s2.0-85046513917
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4795
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347034
Пројекат: European Community's Horizon 2020, Call - Faster Upcoming Technology Uptake Relevant for the Environment in FOOds Drying "FUTURE-FOOD" [H2020-SFS-2014-2]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

60
SCOPUSTM
40
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.