Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Some Cereals and Legumes
Назив: Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Some Cereals and Legumes
Аутори: Đorđević, Tijana M.  ; Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  
Година: 2011
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Inc, Philadelphia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1 str. 175-184
DOI: 10.1080/10942910903160364
WoS-ID: 000286820800016
Scopus-ID: 2-s2.0-78650668923
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349641
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/195
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1929
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

105
SCOPUSTM
57
OpenCitations
86
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца