Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of micronisation on the composition and properties of white, yellow and red maize flowr
Назив: Effect of micronisation on the composition and properties of white, yellow and red maize flowr
Аутори: Ignjatović-Micić, Dragana  ; Slađana Žilić  ; Vesna Hadži-Tašković Šukalović; Marija Milašinović  ; Valentina Semenčenko  ; Milan Maksimović
Година: 2010
Публикација: Food Technol.Biotechnol.
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 48 br. 2 str. 198-206
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/351325
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.