Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of micronisation on the composition and properties of white, yellow and red maize flowr
Назив: | Effect of micronisation on the composition and properties of white, yellow and red maize flowr | Аутори: | Ignjatović-Micić, Dragana ; Slađana Žilić ; Vesna Hadži-Tašković Šukalović; Marija Milašinović ; Valentina Semenčenko ; Milan Maksimović | Година: | 2010 | Публикација: | Food Technol.Biotechnol. | ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 48 br. 2 str. 198-206 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/351325 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.