Резултати
еНаука >
Резултати >
Biogenic amines in artisanal dry fermented sausages and associated health risk for consumers

Назив: | Biogenic amines in artisanal dry fermented sausages and associated health risk for consumers | Аутори: | Torović, Ljilja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Second International Congress on Hygiene and Preventive Medicine “Challenges and public health interventions”; Novi Sad, 10-13.4.2019. | Издавач: | Novi Sad : Faculty of Medicine | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7197-577-3![]() ![]() |
Колација: | str. 98-98 | DOI: | 10.5281/zenodo.11208731 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352654 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.