Резултати

еНаука >  Резултати >  Biogenic amines in artisanal dry fermented sausages and associated health risk for consumers
Назив: Biogenic amines in artisanal dry fermented sausages and associated health risk for consumers
Аутори: Torović, Ljilja  ; Gusman, Vera  ; Velicki, Radmila  ; Popović, Milka  ; Bijelović, Sanja  
Година: 2019
Публикација: Second International Congress on Hygiene and Preventive Medicine “Challenges and public health interventions”; Novi Sad, 10-13.4.2019.
Издавач: Novi Sad : Faculty of Medicine
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7197-577-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-98
DOI: 10.5281/zenodo.11208731
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352654
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.