Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of dietary conjugated linoleic acid on chemical and fatty acid composition of pig skeletal muscle and subcutaneous adipose tissue
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of dietary conjugated linoleic acid on chemical and fatty acid composition of pig skeletal muscle and subcutaneous adipose tissue | Аутори: | Pantić, Srđan; Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Belgrade: Institute of meat hygiene and technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 2 str. 102-109 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1374 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353527 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/227940876#izum.si http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/ |
URL: | http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/ | Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |