Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of dietary conjugated linoleic acid on chemical and fatty acid composition of pig skeletal muscle and subcutaneous adipose tissue
Naziv: Effect of dietary conjugated linoleic acid on chemical and fatty acid composition of pig skeletal muscle and subcutaneous adipose tissue
Autori: Pantić, Srđan; Ivanović, Jelena  ; Glamočlija, Nataša  ; Janjić, Jelena  ; Marković, Radmila  ; Nešić, Ksenija  ; Baltić, Milan Ž. 
Godina: 2016
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Belgrade: Institute of meat hygiene and technology
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 57 br. 2 str. 102-109
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1374
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353527
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/227940876#izum.si
http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/
URL: http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Creative Commons licenca