Резултати

еНаука >  Резултати >  Dissipation of pirimiphos-methyl during wheat fermentation by Lactobacillus plantarum
Назив: Dissipation of pirimiphos-methyl during wheat fermentation by Lactobacillus plantarum
Аутори: Đorđević, T. M.  ; Šiler-Marinković, Slavica ; Đurović-Pejčev, Rada  ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; Gajić-Umiljendić, Jelena  
Година: 2013
Публикација: Letters in Applied Microbiology
ISSN: 0266-8254 Letters in Applied Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 5 str. 412-419
DOI: 10.1111/lam.12128
WoS-ID: 000328473300002
Scopus-ID: 2-s2.0-84885845788
PMID: 23879636
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353574
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2470
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/289
Пројекат: Proučavanje biljnih patogena, artropoda, korova i pesticida u cilju razvoja metoda bioracionalne zaštite bilja i proizvodnje bezbedne hrane (RS-31043)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

28
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
20
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.