Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of pork to beef meat ratio on the physicochemical properties of frankfurters
Назив: | Effect of pork to beef meat ratio on the physicochemical properties of frankfurters | Аутори: | Tomašević, Igor ; Stanišić, Nikola ; Novaković, Saša; Milovanović, Bojana; Kljajević, Nemanja ; Milojević, Lazar | Година: | 2017 | Публикација: | Meat technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Institute of meat hygiene and technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 1 str. 26-31 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353646 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4618 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/239748620#izum.si |
URL: | http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/51 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |