Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of pork to beef meat ratio on the physicochemical properties of frankfurters
Назив: Effect of pork to beef meat ratio on the physicochemical properties of frankfurters
Аутори: Tomašević, Igor  ; Stanišić, Nikola  ; Novaković, Saša; Milovanović, Bojana; Kljajević, Nemanja  ; Milojević, Lazar  
Година: 2017
Публикација: Meat technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 1 str. 26-31
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353646
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4618
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/239748620#izum.si
URL: http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/51
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца