Резултати
еНаука >
Резултати >
Advantages of the Lab-on-a-Chip Method in the Determination of the Kunitz Trypsin Inhibitor in Soybean Varieties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Advantages of the Lab-on-a-Chip Method in the Determination of the Kunitz Trypsin Inhibitor in Soybean Varieties | Аутори: | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Journal of Agricultural & Food Chemistry | ISSN: | 0021-8561![]() ![]() |
Издавач: | Amer Chemical Soc, Washington | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 13 str. 7980-7985 | DOI: | 10.1021/jf100830m | WoS-ID: | 000279573900063 | Scopus-ID: | 2-s2.0-77954556317 | PMID: | 20527986 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/844 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353707 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj oplemenjivanja i tehnologije proizvodnje soje (RS-20094) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.