Резултати

еНаука >  Резултати >  Advantages of the Lab-on-a-Chip Method in the Determination of the Kunitz Trypsin Inhibitor in Soybean Varieties
Назив: Advantages of the Lab-on-a-Chip Method in the Determination of the Kunitz Trypsin Inhibitor in Soybean Varieties
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  ; Nikolić, Zorica  ; Đorđević, Vuk  ; Nikolovski, Branislava  
Година: 2010
Публикација: Journal of Agricultural & Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 13 str. 7980-7985
DOI: 10.1021/jf100830m
WoS-ID: 000279573900063
Scopus-ID: 2-s2.0-77954556317
PMID: 20527986
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/844
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353707
Пројекат: Unapređenje i razvoj oplemenjivanja i tehnologije proizvodnje soje (RS-20094)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

26
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
20
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.