Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean Tofu
Назив: Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean Tofu
Аутори: Stanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana 
Година: 2011
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 13 str. 7368-7376
DOI: 10.1021/jf2006672
WoS-ID: 000292417700072
Scopus-ID: 2-s2.0-79960047627
PMID: 21627319
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2653
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353828
Пројекат: Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022)
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

71
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
45
OpenCitations
57
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.