Резултати
Назив: | Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean Tofu | Аутори: | Stanojević, Sladjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ISSN: | 0021-8561![]() ![]() |
Издавач: | Amer Chemical Soc, Washington | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 13 str. 7368-7376 | DOI: | 10.1021/jf2006672 | WoS-ID: | 000292417700072 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79960047627 | PMID: | 21627319 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2653 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353828 |
Пројекат: | Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.