Резултати

еНаука >  Резултати >  Essential oils: Mode of antimicrobial activity and potential application in food systems
Назив: Essential oils: Mode of antimicrobial activity and potential application in food systems
Остали називи: -
Аутори: Čabarkapa, Ivana  ; Đuragić, Olivera  ; Kostadinović, Ljiljana 
Година: 2016
Публикација: Agro Food Industry Hi-tech
ISSN: 1722-6996 Agro Food Industry Hi-tech Претражи идентификатор
Издавач: TEKNOSCIENZE
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 3 str. 61-64
WoS-ID: 000378620500014
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353994
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/64
http://www.teknoscienze.com/tks_article/essential-oils-mode-of-antimicrobial-activityand-potential-application-in-food-systems/
URL: http://www.teknoscienze.com/tks_article/essential-oils-mode-of-antimicrobial-activityand-potential-application-in-food-systems/
Пројекат: Истраживање савремених биотехнолошких поступака у производњи хране за животиње у циљу повећања конкурентности, квалитета и безбедности хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

4
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.