Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble fractions of white-brined cheeses
                
            
            
            | Назив: | Effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble fractions of white-brined cheeses | Аутори: | Barać, Miroljub B.  | 
Година: | 2017 | Публикација: | VIl International Scientific Agriculture Symposium | Издавач: | University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Republic of Srpsk4 Bosnia, Jahorina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99976-632-9-0   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 512 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/354421 | URL: | http://www.agrosym.rs.ba | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.