Резултати

еНаука >  Резултати >  The level of food safety knowledge among meat handlers
Назив: The level of food safety knowledge among meat handlers
Аутори: Šmigić, Nada  ; Antić, Dragan; Blagojević, Bojan  ; Tomašević, Igor  ; Djekić, Ilija  
Година: 2016
Публикација: British Food Journal
ISSN: 0007-070X British Food Journal Претражи идентификатор
Издавач: Emerald Group Publishing Ltd, Bingley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 118 br. 1 str. 9-25
DOI: 10.1108/BFJ-05-2015-0185
WoS-ID: 000369407000002
Scopus-ID: 2-s2.0-84949818350
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4102
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/355066
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

23
SCOPUSTM
18
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.