Резултати
Назив: | The level of food safety knowledge among meat handlers | Аутори: | Šmigić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | British Food Journal | ISSN: | 0007-070X![]() ![]() |
Издавач: | Emerald Group Publishing Ltd, Bingley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 118 br. 1 str. 9-25 | DOI: | 10.1108/BFJ-05-2015-0185 | WoS-ID: | 000369407000002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84949818350 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4102 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/355066 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.