Резултати

еНаука >  Резултати >  Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain
Назив: Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain
Аутори: Đekić, Ilija  ; Skunca, Dubravka  ; Nastasijević, Ivan  ; Tomović, Vladimir  ; Tomašević, Igor  
Година: 2018
Публикација: British Food Journal
ISSN: 0007-070X British Food Journal Претражи идентификатор
Издавач: Bingley: Emerald Group Publishing Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 120 br. 5 str. 1132-1150
DOI: 10.1108/BFJ-08-2017-0432
WoS-ID: 000432182400014
Scopus-ID: 2-s2.0-85046837295
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2189
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/355203
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4715
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
12
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.