Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain
Naziv: Transformation of quality aspects throughout the chicken meat supply chain
Autori: Đekić, Ilija  ; Skunca, Dubravka  ; Nastasijević, Ivan  ; Tomović, Vladimir  ; Tomašević, Igor  
Godina: 2018
Publikacija: British Food Journal
ISSN: 0007-070X British Food Journal Pretraži identifikator
Izdavač: Bingley: Emerald Group Publishing Ltd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 120 br. 5 str. 1132-1150
DOI: 10.1108/BFJ-08-2017-0432
WoS-ID: 000432182400014
Scopus-ID: 2-s2.0-85046837295
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2189
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/355203
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4715
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

15
SCOPUSTM
12
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.