Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.)
Назив: Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.)
Остали називи: Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
Аутори: Poleksić, Dajana
Ментор: Rakić, Vesna  
Остала ауторства: Demin, Mirjana  ; Vucelić-Radović, Biljana ; Antić, Mališa  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 512164061
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/11270
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=6829
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:19927/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357096
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца