Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.)
Назив: | Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) | Остали називи: | Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.) | Аутори: | Poleksić, Dajana | Ментор: | Rakić, Vesna ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 512164061 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/11270 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=6829 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:19927/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357096 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |