Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sadržaja [beta] podjedinica konglicinina na tehnološke funkcionalne osobine proteina soje
Назив: Uticaj sadržaja [beta] podjedinica konglicinina na tehnološke funkcionalne osobine proteina soje
Остали називи: Influence of content of [beta] conglycinine subunits on technological and functional properties of soybean proteins
Аутори: Pavlićević, Milica Ž.
Ментор: Vucelić-Radović, Biljana 
Остала ауторства: Stanojević, Slađana  ; Mandić, Ljuba ; Milovanović, Mirjana; Đorđević, Vuk  
Година: 2016
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 48526351
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=4644
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/7719
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:14811/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357182
Пројекат: Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца