Резултати

еНаука >  Резултати >  Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа
Назив: Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа
Остали називи: Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
Аутори: Veljović, Mile S.  
Ментор: Leskošek-Čukalović, Ida 
Остала ауторства: Nedović, Viktor  ; Vukosavljević, Predrag  ; Antić, Mališa  ; Petrović, Aleksandar
Година: 2017
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 512146653
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5639
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9271
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17265/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357197
Пројекат: Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца