Резултати
еНаука >
Резултати >
Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа
| Назив: | Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа | Остали називи: | Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape | Аутори: | Veljović, Mile S. |
Ментор: | Leskošek-Čukalović, Ida |
Остала ауторства: | Nedović, Viktor |
Година: | 2017 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 512146653 | URI: | http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5639 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9271 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17265/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357197 |
Пројекат: | Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |