Results

eNauka >  Results >  Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа
Title: Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа
Other Titles: Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
Authors: Veljović, Mile S.  
Supervisor: Leskošek-Čukalović, Ida 
Other contributors: Nedović, Viktor  ; Vukosavljević, Predrag  ; Antić, Mališa  ; Petrović, Aleksandar
Issue Date: 2017
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 512146653
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5639
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9271
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:17265/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357197
Project: Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License