Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional and biological properties of enzymatically modified wheat gluten
Назив: Functional and biological properties of enzymatically modified wheat gluten
Остали називи: Funkcionalna i biološka svojstva pšeničnog glutena modifikovanog enzimskim postupcima.
Аутори: Elmalimadi, Mohamed Bashir
Ментор: Knežević, Zorica
Остала ауторства: Bugarski, Branko  ; Rakin, Marica; Antov, Mirjana  
Година: 2018
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 50421775
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=6042
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/10089
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:18367/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357318
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца