Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of soybean Leci-Vita product on serum lipids and fatty acid composition in patients with elevated serum cholesterol and triglyceride levels
Назив: Effect of soybean Leci-Vita product on serum lipids and fatty acid composition in patients with elevated serum cholesterol and triglyceride levels
Аутори: Medić, DR  ; Ristić, V; Tepšić, Vesna; Ranić, Marija M.  ; Ristić, G; Vrbaski, S; Estelecki, I
Година: 2003
Публикација: Nutrition Research
ISSN: 0271-5317 Nutrition Research Претражи идентификатор
Издавач: Pergamon-Elsevier Science Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 4 str. 465-477
DOI: 10.1016/S0271-5317(02)00558-4
WoS-ID: 000182860200004
Scopus-ID: 2-s2.0-0038076211
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/358151
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/83
https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/83
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

14
SCOPUSTM
11
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.