Резултати
Назив: | Characteristics of kombucha fermented milk products with peppermint | Аутори: | Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Lončar, Eva | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 1006-1011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926034982 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/359399 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5645 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.