Резултати

еНаука >  Резултати >  Patulin in fruit juices: occurrence, bioaccessibility, and risk assessment for Serbian population
Назив: Patulin in fruit juices: occurrence, bioaccessibility, and risk assessment for Serbian population
Аутори: Torović, LjILjA  ; Dimitrov, Nina; Lopes, André; Martins, Carla; Alvito, Paula; Assunção, Ricardo
Година: 2018
Публикација: Food Additives and Contaminants: Part A
ISSN: 1944-0049 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 5 str. 985-995
DOI: 10.1080/19440049.2017.1419580
WoS-ID: 000439664100015
Scopus-ID: 2-s2.0-85042217567
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/359783
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

32
SCOPUSTM
25
OpenCitations
35
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.