Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Patulin in fruit juices: occurrence, bioaccessibility, and risk assessment for Serbian population
Naziv: Patulin in fruit juices: occurrence, bioaccessibility, and risk assessment for Serbian population
Autori: Torović, LjILjA  ; Dimitrov, Nina; Lopes, André; Martins, Carla; Alvito, Paula; Assunção, Ricardo
Godina: 2018
Publikacija: Food Additives and Contaminants: Part A
ISSN: 1944-0049 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 35 br. 5 str. 985-995
DOI: 10.1080/19440049.2017.1419580
WoS-ID: 000439664100015
Scopus-ID: 2-s2.0-85042217567
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/359783
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

32
SCOPUSTM
25
OpenCitations
35
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.