Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Назив: Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Аутори: Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Pezo, Lato  ; Knežević, Violeta  ; Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Jevrić, Lidija  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: br. 6 str. 632-638
Scopus-ID: 2-s2.0-84926040132
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/360240
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/253
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5680
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.