Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Назив: | Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses | Аутори: | Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Pezo, Lato ; Knežević, Violeta ; Nićetin, Milica ; Lević, Ljubinko ; Jevrić, Lidija | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | br. 6 str. 632-638 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926040132 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/360240 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/253 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5680 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.