Резултати

еНаука >  Резултати >  Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation
Назив: Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation
Аутори: Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko 
Година: 2013
Публикација: Chemical Industry
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 3 str. 465-475
DOI: 10.2298/hemind120529082p
WoS-ID: 000324565900009
Scopus-ID: 2-s2.0-84879737372
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8819
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361667
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

67
SCOPUSTM
40
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.