Резултати
Назив: | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation | Аутори: | Pezo, Lato ; Lončar, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko | Година: | 2013 | Публикација: | Chemical Industry | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Beograd: Faculty of Technology and Metallurgy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 67 br. 3 str. 465-475 | DOI: | 10.2298/hemind120529082p | WoS-ID: | 000324565900009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84879737372 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8819 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361667 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.