Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation
Naziv: Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation
Autori: Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko 
Godina: 2013
Publikacija: Chemical Industry
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Beograd: Faculty of Technology and Metallurgy
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 67 br. 3 str. 465-475
DOI: 10.2298/hemind120529082p
WoS-ID: 000324565900009
Scopus-ID: 2-s2.0-84879737372
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8819
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361667
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

66
SCOPUSTM
40
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.