Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhanced protein isolation from chickpea using enzymatic and alkaline extraction
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Enhanced protein isolation from chickpea using enzymatic and alkaline extraction | Аутори: | Perović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Abstract Book / 50th General Assembly & 47th IUPAC World Chemistry Congress "Frontiers in Chemistry: Let’s create our Future! 100 years with IUPAC", Paris, July 5 - 12, 2019 | Издавач: | IUPAC International Union of Pure and Applied Chemistry | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 738-738 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361939 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.