Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhanced protein isolation from chickpea using enzymatic and alkaline extraction
Назив: Enhanced protein isolation from chickpea using enzymatic and alkaline extraction
Аутори: Perović, Milica  ; Antov, Mirjana  ; Milošević, Maja ; Đorđević, Tatjana  
Година: 2019
Публикација: Abstract Book / 50th General Assembly & 47th IUPAC World Chemistry Congress "Frontiers in Chemistry: Let’s create our Future! 100 years with IUPAC", Paris, July 5 - 12, 2019
Издавач: IUPAC International Union of Pure and Applied Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 738-738
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361939
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.