Резултати

еНаука >  Резултати >  Ultrasound-induced changes in functional properties of egg white proteins and in their susceptibility to enzymatic hydrolysis
Назив: Ultrasound-induced changes in functional properties of egg white proteins and in their susceptibility to enzymatic hydrolysis
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica  ; Stefanović, Andrea  ; Jovanović, Jelena  ; Žuža, Milena  ; Grbavčić, Sanja ; Jakovetić, Sonja  ; Dojčinović, Marina  ; Ognjanović-Luković, Nevena  
Година: 2014
Публикација: Proceedings / 41st International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
Издавач: Slovakia : Slovak Society of Chemical Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-89475-13-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 126-135
URI: http://www.kirp.chtf.stuba.sk/ssche_conf/index.php?conference=SSCHE14&page=18
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6281
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/364948
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6281
URL: http://www.kirp.chtf.stuba.sk/ssche_conf/index.php?conference=SSCHE14&page=18
Пројекат: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.