Резултати

еНаука >  Резултати >  Performance of Drying Technologies to Ensure Microbial Safety of Dried Fruits and Vegetables
Назив: Performance of Drying Technologies to Ensure Microbial Safety of Dried Fruits and Vegetables
Аутори: Bourdoux, Siméon; Li, Dan; Rajković, Andreja  ; Devlieghere, Frank; Uyttendaele, Mieke
Година: 2016
Публикација: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
ISSN: 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 6 str. 1056-1066
DOI: 10.1111/1541-4337.12224
WoS-ID: 000385850300005
Scopus-ID: 2-s2.0-84991607743
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365230
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

150
SCOPUSTM
107
OpenCitations
131
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.