Резултати
еНаука >
Резултати >
Performance of Drying Technologies to Ensure Microbial Safety of Dried Fruits and Vegetables
Назив: | Performance of Drying Technologies to Ensure Microbial Safety of Dried Fruits and Vegetables | Аутори: | Bourdoux, Siméon; Li, Dan; Rajković, Andreja ; Devlieghere, Frank; Uyttendaele, Mieke | Година: | 2016 | Публикација: | Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety | ISSN: | 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 6 str. 1056-1066 | DOI: | 10.1111/1541-4337.12224 | WoS-ID: | 000385850300005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84991607743 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365230 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.