Резултати

еНаука >  Резултати >  A glucan from active dry baker’s yeast (Saccharomyces cerevisiae): A chemical and enzymatic investigation of the structure
Назив: A glucan from active dry baker’s yeast (Saccharomyces cerevisiae): A chemical and enzymatic investigation of the structure
Glukan iz suvog aktivnog pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) - hemijsko i enzimsko izučavanje strukture
Аутори: Zlatković, Dragan; Jakovljević, Dragica ; Zeković, Đorđe; Vrvić, Miroslav 
Година: 2003
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Serbian Chemical Society
Тип резултата: Информативни прилог
Колација: vol. 68 br. 11 str. 805-809
DOI: 10.2298/JSC0311805Z
WoS-ID: 000187394400003
Scopus-ID: 2-s2.0-1442359740
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/95
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/366380
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

15
SCOPUSTM
14
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца