Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial Resistance of Lactic Acid Bacteria in Fermented Meat Products
Назив: Antimicrobial Resistance of Lactic Acid Bacteria in Fermented Meat Products
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Nevijo Zdolec; Ivana Filipovic; Dobranic Vesna
Година: 2016
Публикација: Fermented Meat Products: Health Aspects
Издавач: CRC Press Taylor & Francis
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 9781498733045. ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 319-343
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367087
URL: https://www.crcpress.com/Fermented-Meat-Products-Health-Aspects/Zdolec/p/book/9781498733045
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.