Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wine
Назив: | Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wine | Аутори: | S. Lakićević; Karabegović, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Book of abstracts, 12th Symposium "Novel Technologies and Economic Development" with international participation | Издавач: | Faculty of Technology, Leskovac, Leskovac, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-22-0![]() ![]() |
Колација: | str. 55-55 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367205 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.