Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wine
Назив: Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wine
Аутори: S. Lakićević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; I. Mošić; Lazić, Miodrag L. 
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts, 12th Symposium "Novel Technologies and Economic Development" with international participation
Издавач: Faculty of Technology, Leskovac, Leskovac, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 55-55
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367205
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.