Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different storage temperatures on safety of dairy product
Назив: Influence of different storage temperatures on safety of dairy product
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Škrinjar, Marija ; N. Memiši
Година: 2011
Публикација: 6th Central European Congress on Food, CEFood2012
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-029-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 548-552
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367410
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings_supplement.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.