Резултати
еНаука >
Резултати >
Corn-Starch-Based Materials Incorporated with Cinnamon Oil Emulsion: Physico-Chemical Characterization and Biological Activity
Назив: | Corn-Starch-Based Materials Incorporated with Cinnamon Oil Emulsion: Physico-Chemical Characterization and Biological Activity | Аутори: | Diaz-Galindo, Edaena Pamela; Nešić, Aleksandra ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 4 str. 475-475 | DOI: | 10.3390/foods9040475 | WoS-ID: | 000537220500154 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85083324510 | PMID: | 32290138 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367807 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/8944 |
Пројекат: | ANID CONICYT PIA/APOYO CCTE [AFB170007] ANID Fondecyt |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |