Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the water apparent diffusivity coefficients during osmotic dehydration of carrot in sugar beet molasses
Назив: Determination of the water apparent diffusivity coefficients during osmotic dehydration of carrot in sugar beet molasses
Аутори: Filipović, Vladimir  ; Kuljanin, Tatjana ; Mišljenović, Nevena ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Pezo, Lato  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi SAd, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: br. 6 str. 656-661
Scopus-ID: 2-s2.0-84926028328
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5685
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/240
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370554
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.