Резултати
еНаука >
Резултати >
Free sulphydryl content of wheat flour and its impact on rheological properties of dough / sadržaj slobodnih fulfihidrilnih grupa pšeničnog brašna i njihov uticaj na reološke osobine testa
Назив: | Free sulphydryl content of wheat flour and its impact on rheological properties of dough / sadržaj slobodnih fulfihidrilnih grupa pšeničnog brašna i njihov uticaj na reološke osobine testa | Аутори: | Rakita, Slađana ; Tomić, Jelena ; Pojić, Milica ; Torbica, Aleksandra ; Živančev, Dragan ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević-Hadnađev, Tamara | Година: | 2013 | Публикација: | Third International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies, INOPTEP 2013, and XXV National Conference Processing and Energy in Agriculture, PTEP 2013 | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Vrnjačka Banja, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 171-176 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371387 | URL: | https://www.ptep.org.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.