Резултати

еНаука >  Резултати >  Lactic acid microbiota of three artisan Serbian fermented sausages
Назив: Lactic acid microbiota of three artisan Serbian fermented sausages
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Savić, Dragiša S.  ; Milićević, Bojana M. ; Džinić, Natalija R. 
Година: 2017
Публикација: International Conference on Nutrition and Food Sciences, Abstract book,
Издавач: Chemical, Biological & Environmental Engineering Society, Budimpešta, Mađarska
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371824
URL: http://www.icnfs.org/history/ICNFS2017-program.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.