Резултати

еНаука >  Резултати >  Stalks and leaves of yarrow as sources of new functional ingredients
Назив: Stalks and leaves of yarrow as sources of new functional ingredients
Stabljika i lišće hajdučke trave kao izvori novih funkcionalnih sastojaka
Аутори: Cvetanović, Aleksandra  ; Zengin, Gökhan; Uysal, Sengul; Petronijević, Mirjana  ; Zeković, Zoran  
Година: 2018
Публикација: Programme & Book of Abstracts, UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6, 2018
Издавач: Belgrade: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. BKHP17 /BKHP17
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371967
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.