Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stalks and leaves of yarrow as sources of new functional ingredients
Naziv: Stalks and leaves of yarrow as sources of new functional ingredients
Stabljika i lišće hajdučke trave kao izvori novih funkcionalnih sastojaka
Autori: Cvetanović, Aleksandra  ; Zengin, Gökhan; Uysal, Sengul; Petronijević, Mirjana  ; Zeković, Zoran  
Godina: 2018
Publikacija: Programme & Book of Abstracts, UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6, 2018
Izdavač: Belgrade: University of Belgrade
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-060-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. BKHP17 /BKHP17
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371967
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.