Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis
Naziv: Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis
Autori: Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Jakovetić, Sonja  ; Ognjanović-Luković, Nevena  ; Šekuljica, Nataša  ; Žuža, Milena  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Godina: 2014
Publikacija: Book of Abstracts / 1st Conference on Food Quality and Safety, Health and Nutrition - NUTRICON 2014
Izdavač: Skopje, Macedonia : Consulting and training center - KEY
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-608-4565-06-2 Pretraži identifikator
Kolacija: br. Book of Abstracts, Vladimir Kakurinov (editor) str. 76-77
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6277
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6277
http://www.keyevent.org/tabs/view/3a0379605f05d70a31cbb8430959a545
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372022
URL: http://www.keyevent.org/tabs/view/3a0379605f05d70a31cbb8430959a545
Projekat: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Innovation Project / Production of new dietary formulations based on natural protein with antioxidant and antitumor effect
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.