Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis
Назив: Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis
Аутори: Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea  ; Jakovetić, Sonja  ; Ognjanović-Luković, Nevena  ; Šekuljica, Nataša  ; Žuža, Milena  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2014
Публикација: Book of Abstracts / 1st Conference on Food Quality and Safety, Health and Nutrition - NUTRICON 2014
Издавач: Skopje, Macedonia : Consulting and training center - KEY
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-06-2 Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts, Vladimir Kakurinov (editor) str. 76-77
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6277
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6277
http://www.keyevent.org/tabs/view/3a0379605f05d70a31cbb8430959a545
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372022
URL: http://www.keyevent.org/tabs/view/3a0379605f05d70a31cbb8430959a545
Пројекат: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Innovation Project / Production of new dietary formulations based on natural protein with antioxidant and antitumor effect
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.