Резултати

еНаука >  Резултати >  VARIABILITY OF STARCH CONTENT IN GENETICALLY DIVERGENT VARIETIES OF WHEAT
Назив: VARIABILITY OF STARCH CONTENT IN GENETICALLY DIVERGENT VARIETIES OF WHEAT
Аутори: Marković, Stefan M.  ; Đukić, Nevena H.  ; Knežević, Desimir S.  
Година: 2019
Публикација: 6th CONGRESS OF THE SERBIAN GENETIC SOCIETY
Издавач: Serbian Genetic Society, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87109-15-5
Колација: str. 205-205
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372234
URL: https://sgscongress.bio.bg.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.