Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds, chromatic characteristics and antiradical activity of plum wines
Назив: Phenolic compounds, chromatic characteristics and antiradical activity of plum wines
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Cvejić Hogervorst, Jelena  ; Torović, Ljilja  
Година: 2017
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Group
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. sup2 str. 2022-2033
DOI: 10.1080/10942912.2017.1361971
WoS-ID: 000423507700069
Scopus-ID: 2-s2.0-85039167564
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2289
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372408
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
3
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.