Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic compounds, chromatic characteristics and antiradical activity of plum wines
Назив: | Phenolic compounds, chromatic characteristics and antiradical activity of plum wines | Аутори: | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Cvejić Hogervorst, Jelena ; Torović, Ljilja | Година: | 2017 | Публикација: | International Journal of Food Properties | ISSN: | 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор | Издавач: | Taylor & Francis Group | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 20 br. sup2 str. 2022-2033 | DOI: | 10.1080/10942912.2017.1361971 | WoS-ID: | 000423507700069 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85039167564 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2289 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372408 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.