Резултати

еНаука >  Резултати >  Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures
Назив: Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tolinacki, Maja  ; Nikolić, Milica  ; Veljović, Katarina  ; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Topisirović, Ljubiša
Година: 2013
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 4 str. 554-563
WoS-ID: 000329768300014
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/696
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/373251
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3161
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3131
Пројекат: Izučavanje gena i molekularnih mehanizama u osnovi probiotičke aktivnosti bakterija mlečne kiseline izolovanih sa područja zapadnog Balkana (RS-173019)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца