Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of dietary hot red pepper addition on productive performance and blood lipid profile of broiler chickens
| Назив: | Effects of dietary hot red pepper addition on productive performance and blood lipid profile of broiler chickens | Аутори: | Puvača, Nikola M. |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings „One Health – New Challenges“ First International Symposium of Veterinary Medicine (ISVM2015) | Издавач: | Scientific Veterinary Institute „Novi Sad“ i Institute of Veterinary Medicine of Serbia, Srbija, Vrdnik | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82871-36-1 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 183-188 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/374657 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.